חומרים לעוגה:
500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%
250 גר' גבינת שמנת
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
1 כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
4 שקיות סוכר וניל
חומרים לציפוי:
¼ כוס מים
2 כפות אבקת ג'לטין
2 כפות סוכר
½ כוס מחית פסיפלורה
½ כוס שיכר דאנו פסיפלורה
אופן ההכנה:
להקציף 5 חלבונים, סוכר וניל וסוכר לקצף יציב.
בנפרד – לערבב גבינות , אינסטנט פודינג , קונפלור וחלמונים.
לאחד גבינות וקצף בתנועות קיפול עדינות.
לשפוך לתבנית קפיצית 26 .
את התבנית להניח בתבנית התנור שבתוכה 3 כוסות מים רותחים.
לאפות ב- 180 מעלות, 50 דקות בתנור שחומם מראש.
להעביר סכין בין העוגה לדפנות בעומק 1 ס"מ .
להשאיר את העוגה להצטנן בתנור.
להכניס למקרר למספר שעות.
הכנת הציפוי:
לשים בקערה ¼ כוס מים מהברז.
לפזר את הג'לטין מעל, לחכות כמה דקות.
לחמם כ- 10 שניות במיקרוגל להמסת הג'לטין .
לערבב פסיפלורה, שיכר דאנו פסיפלורה וסוכר.
להוסיף הג'לטין המומס ולצקת על העוגה הקרה.
להעביר למקרר להתייצבות לשעה.
להגיש קר.
יקב מורד יקנעם, א.ת. הייטק פארק מרכז, 04-9597125
הביקור אינו כרוך בתשלום.