עוגת גבינה בציפוי פסיפלורה

חומרים לעוגה: 500 גר' גבינה לבנה 5% או 90 גר' גבינת שמנת3 כפות אינסטנט פודינג וניל3 כפות קונפלור 1 כוס סוכר5 ביצים מופרדות4 שקיות סוכר ונילחומרים לציפוי: ¼ כוס מים 2 כפות אבקת ג'לטין2 כפות סוכר½ כוס מחית פסיפלורה½ כוס שיכר דאנו פסיפלורהאופן ההכנה:להקציף 5 חלבונים, סוכר וניל וסוכר לקצף יציב.בנפרד – לערבב גבינות , אינסטנט פודינג , קונפלור וחלמונים.לאחד גבינות וקצף בתנועות קיפול עדינות. לשפוך לתבנית קפיצית 26 .את התבנית להניח בתבנית התנור שבתוכה 3 כוסות מים רותחים.לאפות ב- 180 מעלות, 50 דקות בתנור שחומם מראש. להעביר סכין בין העוגה לדפנות בעומק 1 ס"מ . להשאיר את העוגה להצטנן בתנור. להכניס למקרר למספר שעות.הכנת הציפוי:לשים בקערה ¼ כוס מים מהברז.לפזר את הג'לטין מעל, לחכות כמה דקות.לחמם כ- 10 שניות במיקרוגל להמסת הג'לטין . לערבב פסיפלורה, שיכר דאנו פסיפלורה וסוכר. להוסיף הג'לטין המומס ולצקת על העוגה הקרה.להעביר למקרר להתייצבות לשעה. להגיש קר. יקב מורד יקנעם, א.ת. הייטק פארק מרכז,  04-9597125הביקור אינו כרוך בתשלום.

חומרים לעוגה:
500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%
250 גר' גבינת שמנת
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
1 כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
4 שקיות סוכר וניל

חומרים לציפוי:
¼ כוס מים
2 כפות אבקת ג'לטין
2 כפות סוכר
½ כוס מחית פסיפלורה
½ כוס שיכר דאנו פסיפלורה

אופן ההכנה:
להקציף 5 חלבונים, סוכר וניל וסוכר לקצף יציב.
בנפרד – לערבב גבינות , אינסטנט פודינג , קונפלור וחלמונים.
לאחד גבינות וקצף בתנועות קיפול עדינות.
לשפוך לתבנית קפיצית 26 .
את התבנית להניח בתבנית התנור שבתוכה 3 כוסות מים רותחים.
לאפות ב- 180 מעלות, 50 דקות בתנור שחומם מראש.
להעביר סכין בין העוגה לדפנות בעומק 1 ס"מ .
להשאיר את העוגה להצטנן בתנור.
להכניס למקרר למספר שעות.

הכנת הציפוי:
לשים בקערה ¼ כוס מים מהברז.
לפזר את הג'לטין מעל, לחכות כמה דקות.
לחמם כ- 10 שניות במיקרוגל להמסת הג'לטין .
 לערבב פסיפלורה, שיכר דאנו פסיפלורה וסוכר.
 להוסיף הג'לטין המומס ולצקת על העוגה הקרה.
להעביר למקרר להתייצבות לשעה.
להגיש קר.

יקב מורד יקנעם, א.ת. הייטק פארק מרכז,  04-9597125
הביקור אינו כרוך בתשלום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר