עוגת תפוחים עם מיני קוקיס קרמל

מתכון חגיגי וקל להכנה של חברת כרמית לרגל ארוחות ואירוחי חגי תשרי

מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים. צילום לירון אלמוג
מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים. צילום לירון אלמוג

מצרכים לעוגה בקוטר 24 ס"מ

לבסיס

120 גרם מרציפן איכותי

1 ביצה

1 כף גדושה חמאה

1 כוס פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית

למילוי

3 תפוחים מזן גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

קורט קינמון

2 כפות קמח

2 כפיות חמאה

2 כפות דבש

לציפוי

2 כוסות פירורי מיני קוקיס קרמל

2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס או שמן קנולה

אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים יחד את כל מרכיבי הבסיס עד שמתקבלת מחית אחידה.

משטחים בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-4 דקות עד שמתקבל קרום זהוב על פני המאפה.

מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבסיס.

מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן.

מפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים.

מחזירים לתנור, מנמיכים טמפרטורה ל- 175 מעלות.

אופים במשך כ-25 דקות עד שהציפוי משחים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה