עופיון ממולא בפטריות, ערמונים ובצלצלים בניחוח גרנדין

החומרים1 עופיון באר טוביה50 גרם ערמונים קלויים קלופים1 סלסלת פטריות10 בצלצלי שלוטרבע כוס גרנדין1 בצלרבע כוס יין אדום יבש2 כפות סוכר חום 3 כפות חומץ בלסמי4 כפות סויהרבע כפית פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמניחים בבלנדר את הבצל, היין, הסוכר, הגרנדין ,הבלסמי, הסויה והפלפל.טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.מניחים את העופיון במרינדה ל 15 דקות לפחות במקביל פורסים את הפטריות ,חותכים את הבצלצלים לרבעים ומערבבים יחדיו.ממלאים את העופיון, יוצקים מעל את שארית המרינדה וצולים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ 30-35 דקות כאשר מידי פעם יש לטפטף את הרוטב שניגר על העופיון.יש להוסיף את הערמונים לפני ההגשה.

החומרים
1 עופיון באר טוביה
50 גרם ערמונים קלויים קלופים
1 סלסלת פטריות
10 בצלצלי שלוט
רבע כוס גרנדין
1 בצל
רבע כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
3 כפות חומץ בלסמי
4 כפות סויה
רבע כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מניחים בבלנדר את הבצל, היין, הסוכר, הגרנדין ,הבלסמי, הסויה והפלפל.

טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.

מניחים את העופיון במרינדה ל 15 דקות לפחות במקביל פורסים את הפטריות ,חותכים את הבצלצלים לרבעים ומערבבים יחדיו.

ממלאים את העופיון, יוצקים מעל את שארית המרינדה וצולים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ 30-35 דקות כאשר מידי פעם יש לטפטף את הרוטב שניגר על העופיון.

יש להוסיף את הערמונים לפני ההגשה.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר