פאי פרג

חומרים לבצק:240 גר' חמאה 4 כפות אבקת סוכר4 כפות מים קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון 3 כוסות קמחאופן ההכנה:לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק.לקרר כמה שעות במקרר.לרדד שלושה רבעים מהבצק בתבנית.להכניס למקפיא ל- 10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ- 15 דקות.חומרים למלית פרג:300 גר' סוכר360 מל חלב300 גר' פרג2 חלמוניםקליפת לימון מגוררת75 גר' צימוקים5 כפות פירורי ביסקוויטאופן ההכנה:לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.לשטח על הבצק את מלית הפרג.לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב,למרוח ביצה.לאפות בחום 180 מעלות כ- 35 דקות.

חומרים לבצק:
240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח

אופן ההכנה:
לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק.
לקרר כמה שעות במקרר.
לרדד שלושה רבעים מהבצק בתבנית.
להכניס למקפיא ל- 10 דקות,
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ- 15 דקות.

חומרים למלית פרג:
300 גר' סוכר
360 מל חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר' צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט

אופן ההכנה:
לבשל עד שרותח ומבעבע ולקרר.
לשטח על הבצק את מלית הפרג.
לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב,
למרוח ביצה.
לאפות בחום 180 מעלות כ- 35 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר