fbpx

פבלובות קרם וניל ופירות יער

מילוי הפבלובה: מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות של פודינג ו- 1 כפית של מחית וניל טהור. את הקצפת מזלפים יפה בתוך הפבלובה ומעל מוסיפים פירות יער
הקונדיטורית רינת אלבז, בעלת קונדיטוריית 'רינוש' בצפת, מציעה מתכון לקינוח מיוחד בארוחות הפסח ובכלל: "השילוב של פבלובה, קרם ופירות יער יוצר שילוב בין מתיקות לחמיצות. קינוח אביבי מרענן"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים למרנג שוויצרי

400 גרם חלבון ביצה

800 גרם סוכר

קורט מלח

אופן ההכנה

מבשלים על גבי בן מארי כ- 6 דקות עד שהסוכר נמס ומסירים מהאש.

לאחר מנוחה של כ- 10 דקות מקציפים את התערובת במהירות הגבוהה ביותר למשך 9 דקות עד קבלת מרנג יציב וחלק.

מזלפים בצורה הרצויה ואופים על 80 מעלות טורבו במשך כ- 5 שעות עד לייבוש מלא של המרנג.

בזמן האפייה כדאי להשאיר חריץ קטן בתנור בעזרת כף עץ כדי לאפשר לאדים לצאת החוצה ולעזור בייבוש המרנג.

מילוי הפבלובה

מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות של פודינג ו- 1 כפית של מחית וניל טהור.

את הקצפת מזלפים יפה בתוך הפבלובה, ומעל מוסיפים פירות יער.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר