פולו סיציליאנו – עוף בסגנון סיציליה

מתכון של שף שי יוסף מרשת סי קפה למנה קלה להכנה וטעימה בה הירקות משלימים היטב את העוף

לסדר בצלחת את הירקות במערום. להניח על הירקות את הנתחים אחד על השני בצורת פירמידה. צילום חנן דיאמנט
לסדר בצלחת את הירקות במערום. להניח על הירקות את הנתחים אחד על השני בצורת פירמידה. צילום חנן דיאמנט

חומרים למנה אחת

250 גרם חזה עוף במרינדה – מחולק לפרוסות עבות

330 גרם ירקות צלויים לתוספות:

תפוחי אדמה – 100 גרם

בטטה – 100 גרם

שרי מנומר – 30 גרם

זוקיני – 80 גרם

זיתי קלמטה – 20 גרם

אופן ההכנה

לעטוף את הירקות במרינדה.

על מחבת חמה לצרוב את חזה העוף במרינדה כ- 4 דקות מכול צד (חשוב לשים לב לעובי הנתח ולא לייבש אותו).

בזמן הצלייה של העוף לחמם את הירקות בתנור כ- 5 דקות.

הגשה

לסדר בצלחת את הירקות במערום.

על הירקות יש להניח את הנתחים אחד על השני בצורת פירמידה.

להניח מלמעלה עיטורי עגבניות.

לעטר בעלי בזיליקום.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה