חומרים למנה אחת
250 גרם חזה עוף במרינדה – מחולק לפרוסות עבות
330 גרם ירקות צלויים לתוספות:
תפוחי אדמה – 100 גרם
בטטה – 100 גרם
שרי מנומר – 30 גרם
זוקיני – 80 גרם
זיתי קלמטה – 20 גרם
אופן ההכנה
לעטוף את הירקות במרינדה.
על מחבת חמה לצרוב את חזה העוף במרינדה כ- 4 דקות מכול צד (חשוב לשים לב לעובי הנתח ולא לייבש אותו).
בזמן הצלייה של העוף לחמם את הירקות בתנור כ- 5 דקות.
הגשה
לסדר בצלחת את הירקות במערום.
על הירקות יש להניח את הנתחים אחד על השני בצורת פירמידה.
להניח מלמעלה עיטורי עגבניות.
לעטר בעלי בזיליקום.