פונדו קממבר עיזים בפסטו עגבניות מיובשות ושום

 

מצרכים:
150 גרם מיני קממבר עיזים
שמן זית
שום
פסטו עגבניות מיובשות
בצל מטוגן

אופן ההכנה:
שמים בתבנית קטנה את קממבר העיזים.
בעזרת סכין, חותכים בראשה שני קווים וממלאים אותה בפסטו.
מערבבים ומורחים על הגבינה.
את השום כותשים לתוך קערה נוספת עם כף שמן זית.
את הבצל המטוגן מסדרים מסביב לגבינה, ומכניסים לתנור על מצב גריל עליון לעשר דקות (עד שהגבינה משחימה, אך לא מאבדת את צורתה).


יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.
היריד פועל מדי שבוע בימי חמישי ושישי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה