פיאסטה – חגיגה לטינית

"פיאסטה" הוא מסע מצולם ברחבי יבשת דרום אמריקה, מסע של מאכלים, פולקלור והמון טעם, צבע והומור

פיאסטה – חגיגה לטינית
מאת ניר דגן , נירה רוסו
צילומי אוכל: עובד מרום
צילומי אוירה: נלי שפר
כנרת בית הוצאה לאור
מחיר מומלץ לצרכן 99 ₪

"פיאסטה" הוא מסע מצולם ברחבי יבשת דרום אמריקה, מסע של מאכלים, פולקלור והמון טעם, צבע והומור.
השף ניר דגן חי, למד, נדד ובישל במשך שמונה שנים בדרום אמריקה. הוא ליקט מתכונים וטכניקות בישול ממקומות שונים ביבשת – צ'ילה, בוליביה, קולומביה, פרו, אקוודור, ברזיל, מקסיקו, קוסטה-ריקה ופנמה – וקיבץ אותם בספר זה.

תוכלו לפגוש פה מנגו, אבוקדו, קוקוס, בננות, אסאדו, תחמיצי סביצ'ה, קני סוכר וסוגי סלסה רבים, כופתאות שעועית, לחמניות גבינה ברזילאיות ופיסות שקופות של בצל סגול, פלפלי הבנרו, צ'יפוטלה, חלפניו ופובלנו. ים של צבעים וטעמים חזקים, ניחוחות כוסברה, קפה, סכר חום, ליים וטקילה.

פיאסטה היא אסופה של מעדנים כשרים, מאוכל רחוב עד קינוחים מפתים. מתוך המגוון העצום ברר ניר דגן מאכלים פשוטים להכנה, המבוססים על חומרים שקל להשיג בארץ.
בספר מופיעה הקדמה נרחבת והסבר על מגוון חומרי המתכונים, בצד מדריך מוצרים וקניות. כל אלה מלווים בתצלומים רבים (גם של שלבי התקנת המנות), מעשה ידי צלם הקולינריה עודד מרום.
הצלם נלי שפר נדד ברחבי היבשת וצילם מאכלים, פולקלור של אוכל ושווקים, ונירה רוסו הוסיפה את תרומתה לתוצאה הסופית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר