פילה בקר בטחינת זעתר

מצרכים: 1 ק"ג פילה בקר פרוס למדליונים בעובי 2.5 ס"מ300 מ"ל שמנת מתוקה4 שיניי שום פרוסות1/4 כוס שמן זית3 כפות טחינה עם זעתר "בארכה" 2 עגבניותאופן ההכנה:בסיר קטן מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים טחינה ומתבלים במלח ופלפל.מבשלים למשך 3 דקות נוספות.צולים את המדליונים במחבת לפי מידת עשייה הרצויה.חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ללא הגרעינים.מסדרים את המדליונים בצלחת, יוצקים מעל את הרוטב, ומעל קוביית עגבניה.

מצרכים:
1 ק"ג פילה בקר פרוס למדליונים בעובי 2.5 ס"מ
300 מ"ל שמנת מתוקה
4 שיניי שום פרוסות
1/4 כוס שמן זית
3 כפות טחינה עם זעתר "בארכה"
2 עגבניות

אופן ההכנה:
בסיר קטן מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים טחינה ומתבלים במלח ופלפל.
מבשלים למשך 3 דקות נוספות.
צולים את המדליונים במחבת לפי מידת עשייה הרצויה.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ללא הגרעינים.
מסדרים את המדליונים בצלחת, יוצקים מעל את הרוטב, ומעל קוביית עגבניה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר