פילה בקר במילוי עלי מנגולד ופירות יבשים

חומרים ל- 5 סועדים1 י"ח פילה בקר במשקל של 1.200 ק"ג100 גרם עוף טחון3 י"ח עלי מנגולד (עלי סלק)50 גרם פיסטוקים50 גרם צנוברים50 גרם משמשים מיובשים50 גרם שזיפים מיובשיםמלחפלפל לבןאגוז מוסקט1 כוס יין אדום ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה1. חותכים את קצוות הפילה ומשתמשים בחלקו המרכזי של הפילה להמשך עבודה.2. חותכים את הפילה לאורכו (לא עד הסוף) ומשאירים בשר בעובי 1 ס"מ מחובר בקצה.3. חותכים את הפירות היבשים לקוביות קטנות ומערבבים אותם עם הצנוברים הפיסטוקים העוף הטחון מלח פלפל ואגוז מוסקט.4. מבשלים במים רותחים בישול קצר מאוד (דקה אחת) את עלי המנגולד (ומקררים אותם מיד במים קרים).5. מניחים את עלי המנגולד על קרש חיתוך וממלאים במילית העוף עם הפירות היבשים.6. מגלגלים את עלי המנגולד עד לקבלת גליל אחיד בקוטר 1.5 ס"מ ומניחים אותו במרכז הפילה.7. מגלגלים את הפילה לצורת גליל וקושרים את הפילה עם חוט "שמשון".8. על הפילה יוצקים את היין והפלפל שחור גרוס.9. מכניסים את הפילה לתנור חם (חום של 200 מעלות) למשך כ-20 דקות ולכ- 10 דקות נוספות בחום של 170 מעלות.10. מוציאים את הפילה וחותכים אותו למנות.11. סידור הצלחת: במרכז הצלחת מניחים את הפילה ומסביב מסדרים את התוספות.

חומרים ל- 5 סועדים
1 י"ח פילה בקר במשקל של 1.200 ק"ג
100 גרם עוף טחון
3 י"ח עלי מנגולד (עלי סלק)
50 גרם פיסטוקים
50 גרם צנוברים
50 גרם משמשים מיובשים
50 גרם שזיפים מיובשים
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט
1 כוס יין אדום ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1. חותכים את קצוות הפילה ומשתמשים בחלקו המרכזי של הפילה להמשך עבודה.

2. חותכים את הפילה לאורכו (לא עד הסוף) ומשאירים בשר בעובי 1 ס"מ מחובר בקצה.

3. חותכים את הפירות היבשים לקוביות קטנות ומערבבים אותם עם הצנוברים הפיסטוקים העוף הטחון מלח פלפל ואגוז מוסקט.

4. מבשלים במים רותחים בישול קצר מאוד (דקה אחת) את עלי המנגולד (ומקררים אותם מיד במים קרים).

5. מניחים את עלי המנגולד על קרש חיתוך וממלאים במילית העוף עם הפירות היבשים.

6. מגלגלים את עלי המנגולד עד לקבלת גליל אחיד בקוטר 1.5 ס"מ ומניחים אותו במרכז הפילה.

7. מגלגלים את הפילה לצורת גליל וקושרים את הפילה עם חוט "שמשון".

8. על הפילה יוצקים את היין והפלפל שחור גרוס.

9. מכניסים את הפילה לתנור חם (חום של 200 מעלות) למשך כ-20 דקות ולכ- 10 דקות נוספות בחום של 170 מעלות.

10. מוציאים את הפילה וחותכים אותו למנות.

11. סידור הצלחת: במרכז הצלחת מניחים את הפילה ומסביב מסדרים את התוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר