fbpx

פילה דג עם חרדל ודבש

חומרים:8 פילטים של דג, עדיף הליבוט, כל אחד במשקל 200 גרם4 כפות חרדל2 כפות חרדל גרגרים1/4 כוס (100 גרם) דבש4 כפות מיץ לימון1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול1 גביע דנונהמלח ופלפל שחור גרוס גס ענפי תימיןאופן ההכנה:מערבבים את שני מיני החרדל עם הדבש והלימון ומורחים על הפילטים של הדג משני הצדדים. מניחים בתבנית חסינת אש ומשהים כרבע שעה.מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והדנונה עם מלח ופלפל.יוצקים על הדגים. מפזרים מעל ענפי תימין.אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
8 פילטים של דג, עדיף הליבוט, כל אחד במשקל 200 גרם
4 כפות חרדל
2 כפות חרדל גרגרים
1/4 כוס (100 גרם) דבש
4 כפות מיץ לימון
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול
1 גביע דנונה
מלח ופלפל שחור גרוס גס
ענפי תימין

אופן ההכנה:
מערבבים את שני מיני החרדל עם הדבש והלימון ומורחים על הפילטים של הדג משני הצדדים.
מניחים בתבנית חסינת אש ומשהים כרבע שעה.
מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והדנונה עם מלח ופלפל.
יוצקים על הדגים.
מפזרים מעל ענפי תימין.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר