פלומייה (Palomilla) – סטייק סינטה במחבת היישר מקובה

יורם קוהן מאתר www.MeetTheMeat.com אומר: אוהבי הסטייקים העבים והעסיסיים אולי ירימו גבה למראה הסטייק הדק הזה, אך באחריות, זהו סטייק מלא טעם ומהיר הכנה

יורם קוהן מאתר www.MeetTheMeat.com  אומר: אוהבי הסטייקים העבים והעסיסיים אולי ירימו גבה למראה הסטייק הדק הזה, אך באחריות, זהו סטייק מלא טעם ומהיר הכנה. כמו מאכלים רבים אחרים הוא התפתח כצורך להוציא כמה שיותר מהבשר שנחשב יקר. עם אורז לבן ושעועית שחורה יש לכם את אחד מהמאכלים הקובנים הכי טיפוסיים שיש.

חומרים:
6 יחידות סטייק סינטה בעובי 1 ס"מ
מלח
פלפל
1 כוס רוטב מוחו (פירוט הרוטב במדור הרטבים של האתר)
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן קנולה
ליים או לימון

אופן ההכנה:
להניח את הסטייקים אחד אחד על קרש חיתוך.
לכסות בניילון נצמד ולדפוק בעזרת הצד השטוח של פטיש שניצלים עד לעובי של ½ ס"מ, ואז לדפוק בעדינות בעזרת הצד המשונן.
לתבל במלח ופלפל.
להכניס לשקית זיפ ולשפוך פנימה את רוטב המוחו.
לסגור ולנער היטב.
להכניס למקרר לשעה.
להוציא את הסטייקים ולנער מהם את עודפי הנוזלים.
לחמם מעט שמן במחבת, כאשר הוא חם מאוד לצרוב את הסטייקים בהתאם למידת העשייה הרצויה.
יש להקפיד לנגב את המחבת בין הסטייקים.
להגיש עם פטרוזיליה קצוצה ומעט לימון.

פורסם באתר www.MeetTheMeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר