פסטה ברוטב שמנת, גבינה כחולה וענבים

גבינה כחולה (רוקפור וגורגונזולה למשל) וענבים הם שילוב קלאסי ומוכר. במתכון זה מצטרפים השניים לפסטה ברוטב שמנת. שילוב מענג ומנצח

גבינה כחולה (רוקפור וגורגונזולה למשל) וענבים הם שילוב קלאסי ומוכר. במתכון זה מצטרפים השניים לפסטה ברוטב שמנת. שילוב מענג ומנצח.

חומרים ל- 4-6 מנות:
250 ג' פסטה פנה
1 כף חמאה
1 שן שום מגוררת
1 כוס שמנת מתקה
3/4 כוס ענבים ירוקים/ אדומים ו/או שחורים, חצויים
1/2 כוס גבינה כחולה(רוקפור/ גורגונזולה או אחרת), מפוררת
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל

אופן ההכנה:
בשלו את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בהרבה מים רותחים, עד שהיא כמעט מוכנה ("אל-דנטה").
סננו ושימרו בצד.
המיסו את החמאה בסיר גדול שטוח או במחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו את השום והזהיבו קלות (היזהרו לא לחרוך את השום), כדקה.
הוסיפו את השמנת והביאו לרתיחה.
בשלו עד להתעבות השמנת כ-4-5 דקות.
הוסיפו את הפסטה, הענבים והגבינה,
ערבבו היטב.
תבלו במלח ופלפל.
הגישו חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר