פסטייה גבינות

מתכון של נדב מרום השף הראשי של רשת קפה גרג למנה המשלבת רכות וקריספיות יחד עם רעננות של טעמים ומגוון גבינות באדיבות. הכמות ל-10 רולים

להכניס את הרולים לתנור למשך כ-15 דקות עד שמשחימים. לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם. צילום אלעד גוטמן
להכניס את הרולים לתנור למשך כ-15 דקות עד שמשחימים. לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם. צילום אלעד גוטמן

מצרכים למילוי

20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם גבינת פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

חומרים לעטיפה

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית.

לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות.

לקרר היטב את המילוי.

לחמם תנור ל-220 מעלות.

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליךף לרוחב כל העלה – 2 ס"מ מהקצה.

ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח ומים.

למרוח את הרולים בשמן זית.

לפזר עליהם מעט שומשום.

להכניס את הרולים לתנור למשך כ- 15 דקות עד שמשחימים.

לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה