פרגית בדבש ופירות

חומרים :1 פרגית טבעוף 1 כוס מיץ תפוזים1 כף רסק עגבניות¼ כפית צ'ילי5 שיני שום1 אגס קלוף ללא הליבה4 כפות דבש5 כפות סויהפירות לצלייה: תפוז,קיווי, תפוח עץ, אגס, מנגואופן ההכנה:לשים את כל הרכיבים במעבד מזון ולטחון.להניח את העופיונים ברוטב כ- 15 דקות לפחות.במקביל לפרוס פירות לצלייה ולהניח על התבנית.להניח את העופיון על הפירות.לצקת את כל חומרי הרוטב.להכניס לתנור מחומם בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות . להגיש חם.

חומרים :
1 פרגית טבעוף
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף רסק עגבניות
¼ כפית צ'ילי
5 שיני שום
1 אגס קלוף ללא הליבה
4 כפות דבש
5 כפות סויה
פירות לצלייה: תפוז,קיווי, תפוח עץ, אגס, מנגו

אופן ההכנה:
לשים את כל הרכיבים במעבד מזון ולטחון.
להניח את העופיונים ברוטב כ- 15 דקות לפחות.
במקביל לפרוס פירות לצלייה ולהניח על התבנית.
להניח את העופיון על הפירות.
לצקת את כל חומרי הרוטב.
להכניס לתנור מחומם בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות .
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר