חומרים :
1 פרגית טבעוף
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף רסק עגבניות
¼ כפית צ'ילי
5 שיני שום
1 אגס קלוף ללא הליבה
4 כפות דבש
5 כפות סויה
פירות לצלייה: תפוז,קיווי, תפוח עץ, אגס, מנגו
אופן ההכנה:
לשים את כל הרכיבים במעבד מזון ולטחון.
להניח את העופיונים ברוטב כ- 15 דקות לפחות.
במקביל לפרוס פירות לצלייה ולהניח על התבנית.
להניח את העופיון על הפירות.
לצקת את כל חומרי הרוטב.
להכניס לתנור מחומם בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 30-35 דקות .
להגיש חם.