צזיקי

שף גיא פרץ מציע לחג שבועות את המטבל היווני הקלאסי המבוסס על יוגורט ומלפפונים בגרסה אישית משודרגת שלו על בסיס לאבנה -  סמיך יותר, מעודן וחמצמץ

המטבל היווני הקלאסי המבוסס על יוגורט ומלפפונים, בגרסה אישית משודרגת של שף גיא פרץ
המטבל היווני הקלאסי המבוסס על יוגורט ומלפפונים, בגרסה אישית משודרגת של שף גיא פרץ

חומרים

200 גרם גבינת לאבנה

3 מלפפונים טריים קשים

5 ענפי בצל ירוק

3 שיני שום כתושות

פלפל חריף ירוק אחד קצוץ דק

כפית אורגנו יבש

גרידה מחצי לימון

מלח

4 כפות שמן זית להגשה

אופן ההכנה

קוצצים את המלפפונים דק מאוד, ללא לב המלפפון.

קוצצים את הבצל הירוק.

מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים במעט מלח.

מניחים בכלי הגשה ויוצקים מעל את שמן הזית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה