צלעות טלה ממולאות ברטטוי

 

מתכון ל- 4-6 סועדים
חומרים:
8 צלעות
1 כף שמן זית
1 פלפל ירוק
1 בצל קטן
4 בצלים ירוקים
3 פרוסות חציל
1 גזר
1 עגבניה קלופה
2 קישואים קטנים
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
20 גרם מרגרינה
מלח, פלפל, רוזמרין וטימין

אופן ההכנה:
רטטוי:
לחתוך את הירקות לקוביות ולטגן בשמן זית במשך כמה דקות. להוסיף תבלינים, שום, עגבניות ורסק עגבניות. לבשל מספר דקות ולהניח לקירור.

צלעות:
לתבל את הצלעות עם מלח, פלפל וטימין. לחתוך "כיס" בתוך כל צלע. למלא את "הכיסים" ברטטוי.
לערבב ביצים עם פירורי לחם, לטבול את הצלעות בתערובת ולטגן.

מומלץ להגשה עם לזניה מחצילים או אורז מאודה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה