צלעות טלה ממולאות ברטטוי

מתכון ל- 4-6 סועדיםחומרים:8 צלעות1 כף שמן זית1 פלפל ירוק1 בצל קטן4 בצלים ירוקים3 פרוסות חציל1 גזר1 עגבניה קלופה2 קישואים קטנים2 ביצים3 כפות פירורי לחם2 שיני שום כתושות2 כפות רסק עגבניות20 גרם מרגרינהמלח, פלפל, רוזמרין וטימין אופן ההכנה:רטטוי:לחתוך את הירקות לקוביות ולטגן בשמן זית במשך כמה דקות. להוסיף תבלינים, שום, עגבניות ורסק עגבניות. לבשל מספר דקות ולהניח לקירור.צלעות:לתבל את הצלעות עם מלח, פלפל וטימין. לחתוך "כיס" בתוך כל צלע. למלא את "הכיסים" ברטטוי.לערבב ביצים עם פירורי לחם, לטבול את הצלעות בתערובת ולטגן.מומלץ להגשה עם לזניה מחצילים או אורז מאודה.

מתכון ל- 4-6 סועדים
חומרים:
8 צלעות
1 כף שמן זית
1 פלפל ירוק
1 בצל קטן
4 בצלים ירוקים
3 פרוסות חציל
1 גזר
1 עגבניה קלופה
2 קישואים קטנים
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
20 גרם מרגרינה
מלח, פלפל, רוזמרין וטימין

אופן ההכנה:
רטטוי:
לחתוך את הירקות לקוביות ולטגן בשמן זית במשך כמה דקות. להוסיף תבלינים, שום, עגבניות ורסק עגבניות. לבשל מספר דקות ולהניח לקירור.

צלעות:
לתבל את הצלעות עם מלח, פלפל וטימין. לחתוך "כיס" בתוך כל צלע. למלא את "הכיסים" ברטטוי.
לערבב ביצים עם פירורי לחם, לטבול את הצלעות בתערובת ולטגן.

מומלץ להגשה עם לזניה מחצילים או אורז מאודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר