fbpx

קבב טלה – המתכון הסודי

יום העצמאות מתקרב ובא, ומסמל איתו את פתיחת עונת המנגלים. ואין מנגל בלי קבב. אז אם כבר קבב שיהיה של דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות:
1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)
1 בצל שלם
½ צרור פטרוזיליה
35 גרם פלפל שחור גרוס
35 גרם מלח
מעט בהרט לבנוני לפי הטעם
100 גרם צנוברים קלויים
1 עגבניה
1 בצל

אופן ההכנה:
קוצצים או טוחנים את הבשר.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
קוצצים את הפטרוזיליה.
לשים הכל יחד עד ליצירת עיסה.
מתבלים במלח, בהרט ופלפל שחור, ומוסיפים את הצנוברים.
יוצרים כדורים ומשפדים על שיפוד ברזל רחב.
אחרי כל כדור משפדים לסירוגין ¼ בצל ו-¼ עגבניה.
צולים את השיפודים על רשת גריל או גריל פתוח, או פשוט אופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות כ-¼ שעה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר