קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה

חומרים לקבב: חצי קילו בשר טלה טחון בצל קצוץ פטרוזיליה קצוצה – 2 כפותכף קינמון (אבקה)כפית כמון מלח פלפלכף צנוברים לערבב הכל יחד, ולטגן את הקבב טלה במחבת עם מעט שמן.להכנת ציר טלה מצומצם: עצמות טלה2 גזרים 1 בצל רסק עגבניותפטרוזיליה אחרי הכנת הבסיס יש לכסות במים ולבשל כ- 4 שעות על אש נמוכה.להגשה:לבזוק מעט ציר טלה מצומצם וטחינה.

חומרים לקבב:
חצי קילו בשר טלה טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה – 2 כפות
כף קינמון (אבקה)
כפית כמון
מלח פלפל
כף צנוברים
לערבב הכל יחד, ולטגן את הקבב טלה במחבת עם מעט שמן.

להכנת ציר טלה מצומצם:
עצמות טלה
2 גזרים
1 בצל
רסק עגבניות
פטרוזיליה
אחרי הכנת הבסיס יש לכסות במים ולבשל כ- 4 שעות על אש נמוכה.

להגשה:
לבזוק מעט ציר טלה מצומצם וטחינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר