קבב עוף אסייתי על למון גרס

ניתן להגיש עם שלל רטבים אסייתיים: צ'ילי מתוק, חריף או טריאקי
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). קבב מרענן בטעמים עזים ועוקצניים, מוגש על ענפי למון גרס המעניקים ניחוח לימוני

חומרים ל-4 מנות

1 ק"ג פרגיות טחונות גס, עם העור

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ

1 בצל סגול קצוץ דק

1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

1 כף שום קצוץ

1 פלפל צ'ילי קצוץ דק

1 כף דבש

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף טריאקי

12 ענפי למון גרס

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.

מנקים את ענפי הלמון גרס ומשפדים על כל אחד קציצת בשר, כ-100 גרם כל אחת. משטחים מעט.

מקררים כשעה במקרר.

צולים על הגריל כדקה וחצי מכל צד או עד חריכה.

לחריכה מושלמת רצוי שרשת המנגל תהיה חמה.

הגשה

ניתן להגיש עם שלל רטבים אסייתיים: צ'ילי מתוק, חריף או טריאקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר