קדאיף עם גבינת צאן ואגסים

חומרים:½ קילו אטריות קדאיף 50 גרם חמאה1 כף אבקת סוכרלמילוי:350 גרם גבינת צאן רכה½ קילו אגסים קלופים וחתוכים לשמיניות2 כפות סוכר חום50 גרם חמאה4 כפות ברנדילסירופ:1 כוס מים½ קילו סוכרגרגרים שהוצאו ממקל ונילאופן ההכנה:למילוי: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים 2 כפות סוכר, אגסים חתוכים ו-4 כפות ברנדי. מבשלים כ-5 דקות על אש בינונית עד שמתקבל קרמל. מכבים את האש ומקררים. לוקחים חופן אטריות קדאיף ומשטחים על משטח עבודה. מניחים באמצע כף גדושה של גבינת צאן, עליה כף אגסים, ועוטפים את המילוי לצורת כדור. אופים את כדורי הקדאיף במשך 10 דקות בחום של 170 מעלות, או עד שאטריות הקדאיף מזהיבות. מוציאים מהתנור. הכנת סירופ סוכר:שמים בסיר את המים, הסוכר וגרגרי הווניל ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד לקבלת סירופ עדין. מקררים. שופכים על הכדורים ומגישים.

חומרים:
½ קילו אטריות קדאיף
50 גרם חמאה
1 כף אבקת סוכר

למילוי:
350 גרם גבינת צאן רכה
½ קילו אגסים קלופים וחתוכים לשמיניות
2 כפות סוכר חום
50 גרם חמאה
4 כפות ברנדי

לסירופ:
1 כוס מים
½ קילו סוכר
גרגרים שהוצאו ממקל וניל

אופן ההכנה:
למילוי:
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים 2 כפות סוכר, אגסים חתוכים ו-4 כפות ברנדי.
מבשלים כ-5 דקות על אש בינונית עד שמתקבל קרמל.
מכבים את האש ומקררים.
לוקחים חופן אטריות קדאיף ומשטחים על משטח עבודה.
מניחים באמצע כף גדושה של גבינת צאן, עליה כף אגסים, ועוטפים את המילוי לצורת כדור.
אופים את כדורי הקדאיף במשך 10 דקות בחום של 170 מעלות, או עד שאטריות הקדאיף מזהיבות.
מוציאים מהתנור.

הכנת סירופ סוכר:
שמים בסיר את המים, הסוכר וגרגרי הווניל ומרתיחים.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד לקבלת סירופ עדין. מקררים.
שופכים על הכדורים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר