בליני אוהבים
45 מ"ל סטולי אוכמניות
20 מ"ל קרם דה קסיס
קאווה יבשה או שמפנייה
אופן ההכנה:
לערבב בשייקר עם קרח
לסנן לכוס שמפנייה
להשלים ביין מבעבע ולקשט בתות או פטל
תפוח אהוב
60 מ"ל סטולי תפוח
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מי סוכר
60 מ"ל מיץ תפוחים
אופן ההכנה:
למלא כוס גבוהה בקרח ופרוסות תפוחים ותותים בין הקוביות.
למזוג המרכיבים ולערבב.
מרטיני לאהובתי
45 מ"ל סטולי
30 מ"ל קואנטרו
30 מ"ל מיץ תפוחים
10 מ"ל דבש
אופן ההכנה:
לשקשק המרכיבים עם קרח.
לסנן לכוס מרטיני מקוררת.
לקשט בתפוח.
צילום שיר אדיבי