קוקטיילים ל- Valentines Day

בליני אוהבים 45 מ"ל סטולי אוכמניות20 מ"ל קרם דה קסיסקאווה יבשה או שמפנייהאופן ההכנה:לערבב בשייקר עם קרחלסנן לכוס שמפנייהלהשלים ביין מבעבע ולקשט בתות או פטלתפוח אהוב 60 מ"ל סטולי תפוח30 מ"ל מיץ לימון30 מ"ל מי סוכר60 מ"ל מיץ תפוחיםאופן ההכנה:למלא כוס גבוהה בקרח ופרוסות תפוחים ותותים בין הקוביות.למזוג המרכיבים ולערבב.מרטיני לאהובתי 45 מ"ל סטולי30 מ"ל קואנטרו30 מ"ל מיץ תפוחים10 מ"ל דבשאופן ההכנה:לשקשק המרכיבים עם קרח.לסנן לכוס מרטיני מקוררת.לקשט בתפוח.צילום שיר אדיבי

בליני אוהבים
45 מ"ל סטולי אוכמניות
20 מ"ל קרם דה קסיס
קאווה יבשה או שמפנייה

אופן ההכנה:
לערבב בשייקר עם קרח
לסנן לכוס שמפנייה
להשלים ביין מבעבע ולקשט בתות או פטל

תפוח אהוב 
60 מ"ל סטולי תפוח
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מי סוכר
60 מ"ל מיץ תפוחים

אופן ההכנה:
למלא כוס גבוהה בקרח ופרוסות תפוחים ותותים בין הקוביות.
למזוג המרכיבים ולערבב.

מרטיני לאהובתי 
45 מ"ל סטולי
30 מ"ל קואנטרו
30 מ"ל מיץ תפוחים
10 מ"ל דבש

אופן ההכנה:
לשקשק המרכיבים עם קרח.
לסנן לכוס מרטיני מקוררת.
לקשט בתפוח.

צילום שיר אדיבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר