קוקטיילים מבעבעים לשבועות

לילות קיץ לוהטים – Hot Summer Nightsמצרכים:40 cc של XuXuקודורניו קלאסיקולימוניםאופן ההכנה:לוקחים כוס מרטיני, מוזגים את ה- XuXu. מוזגים מעליו את הקודורניו קלאסיקו עד סוף גובה הכוסמונסון – monsoonמצרכים:20 cc ליקר WENNEKER MELON10 cc סאוור ספרייטקודורניו לבן יבשתפוחים ירוקיםאופן ההכנה:מוזגים לכוס שמפניה את הסאוור ואת הליקר מלון.משלימים עם הקודורניו עד סוף הכוס.הצעת הגשה:חותכים תפוחים ירוקים לרצועות דקות ומניחים בתוך הכוס. שקיעה מדברית – Desert Sunsetמצרכים:20 cc ליקר WENNEKER LYCHEE10 cc סאוור פרוסקו לבן יבשלימוניםאופן ההכנה: מוזגים לכוס שמפניה את הסאוור ואת ליקר הליצ'י.משלימים עם הפרוסקו עד סוף הכוס.הצעת הגשה: חותכים לימון לפרוסות דקות ומניחים בתוך הכוס.קרנבל ישראלי – Israeli Carnivalמצרכים:20 cc ליקר לימונצ'לובאך חצי יבשבאך לבן יבשתפוחים אדומיםאופן ההכנה: מוזגים לכוס שמפניה את הלימונצ'לו.משלימים במזיגה משותפת עד סוף הכוס, של באך חצי יבש ובאך לבן יבש.הצעת הגשה: חותכים תפוחים אדומים לרצועות דקות ומניחים מעל הכוס. Israeli sorbet – סורבה ישראלימצרכים:חצי קילו סורבה תות250 גרם פירות יער קפואיםפרוסקו בוטגה לבן יבש40 cc סאווראופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח.מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד.הצעת הגשה: מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם 2 פרוסות לימון.זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון052-2457843 www.zivmanor.co.il

לילות קיץ לוהטים – Hot Summer Nights
מצרכים:
40 cc של XuXu
קודורניו קלאסיקו
לימונים
אופן ההכנה:
לוקחים כוס מרטיני, מוזגים את ה- XuXu.
מוזגים מעליו את הקודורניו קלאסיקו עד סוף גובה הכוס

מונסון – monsoon
מצרכים:
20 cc ליקר WENNEKER MELON
10 cc סאוור
ספרייט
קודורניו לבן יבש
תפוחים ירוקים
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הסאוור ואת הליקר מלון.
משלימים עם הקודורניו עד סוף הכוס.
הצעת הגשה:
חותכים תפוחים ירוקים לרצועות דקות ומניחים בתוך הכוס.

שקיעה מדברית – Desert Sunset
מצרכים:
20 cc ליקר WENNEKER LYCHEE
10 cc סאוור
פרוסקו לבן יבש
לימונים
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הסאוור ואת ליקר הליצ'י.
משלימים עם הפרוסקו עד סוף הכוס.
הצעת הגשה:
חותכים לימון לפרוסות דקות ומניחים בתוך הכוס.

קרנבל ישראלי – Israeli Carnival
מצרכים:

20 cc ליקר לימונצ'לו
באך חצי יבש
באך לבן יבש
תפוחים אדומים
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הלימונצ'לו.
משלימים במזיגה משותפת עד סוף הכוס, של באך חצי יבש ובאך לבן יבש.
הצעת הגשה:
חותכים תפוחים אדומים לרצועות דקות ומניחים מעל הכוס.

Israeli sorbet – סורבה ישראלי
מצרכים:
חצי קילו סורבה תות
250 גרם פירות יער קפואים
פרוסקו בוטגה לבן יבש
40 cc סאוור
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח.
מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם 2 פרוסות לימון.


זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון
052-2457843 www.zivmanor.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר