קוקטיילים מתוקים

 

'כספי משקאות חריפים' מציגה סדרת קוקטיילים מתוקים על בסיס פירות טרופיים, שוקולד, דבש, פירות יער ותבלינים חמים.

אספרסו ליצ'י
60 מ"ל פידג' שוקולד מנטה
30 מ"ל אס-קייפ ליצ'
60 מ"ל אספרסו חם

אופן ההכנה:
לערבב הכול יחד ולהגיש בכוס מרטיני.
לפזר מעל אבקת אספרסו.

קוקטייל חם אפל צ'אי
60 מ"ל באד אפל
30 מ"ל ברניאגר דבש
תה חם
מוגש בכוס סניפטר עם מקל קינמון

קוקטייל חם ייגרתי
30 מ"ל ברניאגר דבש
30 מ"ל פידג' אפרסק
דש מי סוכר
תה חם בטעם פירות יער
מוגש בכוס סניפטר עם מקל קינמון

קוקטייל ליצ'י דבש
60 מ"ל אסקייפ ליצ'י
30 מ"ל ברניאגר
60 מ"ל מיץ קרנבריז
זילוף לימונדה
כוס מרטיני

מרגריטה קוארבו פסיפלורה
מנה קוארבו גולד (כ-50 מ"ל)
½ מנה טריפל סק שאטו (כ-25 מ"ל).
¾ מנה מחית/רכז פסיפלורה (כ-35 מ"ל).
מיץ לימון טבעי סחוט לפי הטעם (מומלץ כ-25 מ"ל).

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים עם כ-150 מ"ל קרח.
מוזגים לכוס מרגריטה, מקשטים בפלח לימון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה