Sailor love ginger
רכיבים
50 מ"ל סיילור ג'רי
ג'ינג'ר ביר
עלי נענע
אופן ההכנה
למזוג את הרום לכוס גבוהה מלאה בקרח.
לסגור בג'ינג'ר ביר.
לקשט בתפרחת נענע.
L’aperitivo
רכיבים
30 מ"ל גליאנו אפרטיבו
20 מ"ל ג'ין היימנס
20 מ"ל רוטן פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
אופן ההכנה
לשקשק את כל הרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס נמוכה עם קרח.
לקשט בטוויסט של תפוז.
Reyes margarita
רכיבים
40 מ"ל טקילה מילגרו סילבר
20 מ"ל ליקר אנצ'ו רייס
20 מ"ל סירופ אגבה של בסו
30 מ"ל מיץ לימון
אופן ההכנה
לשקשק היטב את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן לכוס מרטיני קרה.
לקשט בטוויסט של לימון.