טזמניה – Tasmania:
מרכיבים:
40 מ"ל מיץ אננס
40 מ"ל מיץ תפוזים
20 מ"ל תמצית פסיפלורה
20 מ"ל תמצית קיווי
60 מ"ל רום לבן
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח.
מוזגים לכוס אי בול.
מקשטים בתפרחת נענע ובפרוסת תפוח ירוק ומגולען, ודרכו משחילים קש לשתייה.
מוחיטו ענבים:
מרכיבים:
חופן ענבים אדומים
3 כפיות סוכר דמררה
7 עלי נענע
60 מ"ל רום לבן
קרח כתוש
אופן ההכנה:
לכתוש את הענבים, הנענע והסוכר.
להוסיף קרח ורום.
ג'ק האדום – Red jack:
מרכיבים:
50 מ"ל ג'ק דניאלס
מנה של אמרטו
120 מ'ל קרנבריז
זוג דובדבנים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עם קרח בכוס אולדפשיין, עם זוג דובדבנים.
ונילה דרימס:
מרכיבים:
40 מ"ל סירופ פטל
כדור גלידה וניל
50 מ"ל וודקה וניל
קולה יד חופשית
אופן ההכנה:
לכוס מרגריטה מוזגים את הפטל ומפזרים מעט קרח גרוס.
מוסיפים את הוודקה, וממקמים במרכז כדור גלידה וניל.
במזיגה איטית מוסיפים את הקולה עד לקבלת קצף גבוה.
מקשטים בדובדבן ועלה נענע.
להגיש עם כפית וקש.
'THE MEAT & WINE CO' רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח
טל. 09-9567006, www.meatandwine.co.il