קוקטייל ליצ'י פסיפלורה

מרכיבים:3 כפות פסיפלורה1 בקרדי רום1.5 מונין ליצ'י או מיץ ליצ'יאופן הכנה בבלנדר:מילוי הבלנדר בקרח.מזיגת כל המרכיבים והשלמה עם מיץ תפוזים כך שיגיע אצבע מתחת לקרח.מזיגה לכוסות קוקטייל. קישוט:פירות מסעדת Deca – רחוב התעשיה 10, ת"א, טל. 054-3373349

מרכיבים:
3 כפות פסיפלורה
1 בקרדי רום
1.5 מונין ליצ'י או מיץ ליצ'י

אופן הכנה בבלנדר:
מילוי הבלנדר בקרח.
מזיגת כל המרכיבים והשלמה עם מיץ תפוזים כך שיגיע אצבע מתחת לקרח.
מזיגה לכוסות קוקטייל.
קישוט:
פירות

מסעדת Deca – רחוב התעשיה 10, ת"א, טל. 054-3373349

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר