קוקטייל קמפרי דה מילאנו

מרכיבים:1 מנה קמפרי1 מנה סאוור1/2 מנה מיץ אשכוליות אדומותקרח כתושחתיכות לימון8 עלי נענע1 כפית סוכר חוםאופן ההכנה:שמים קרח כתוש בכוס אולדפאשן.מוסיפים את כל המרכיבים.מתוך תפריט הקוקטיילים החדש של רשת מסעדת אגאדיר, יוני 2008

מרכיבים:
1 מנה קמפרי
1 מנה סאוור
1/2 מנה מיץ אשכוליות אדומות
קרח כתוש
חתיכות לימון
8 עלי נענע
1 כפית סוכר חום

אופן ההכנה:
שמים קרח כתוש בכוס אולדפאשן.
מוסיפים את כל המרכיבים.


מתוך תפריט הקוקטיילים החדש של רשת מסעדת אגאדיר, יוני 2008

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר