מרכיבים:
1 מנה קמפרי
1 מנה סאוור
1/2 מנה מיץ אשכוליות אדומות
קרח כתוש
חתיכות לימון
8 עלי נענע
1 כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
שמים קרח כתוש בכוס אולדפאשן.
מוסיפים את כל המרכיבים.
מתוך תפריט הקוקטיילים החדש של רשת מסעדת אגאדיר, יוני 2008
מרכיבים:
1 מנה קמפרי
1 מנה סאוור
1/2 מנה מיץ אשכוליות אדומות
קרח כתוש
חתיכות לימון
8 עלי נענע
1 כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
שמים קרח כתוש בכוס אולדפאשן.
מוסיפים את כל המרכיבים.
מתוך תפריט הקוקטיילים החדש של רשת מסעדת אגאדיר, יוני 2008