קינוח פודינג אורז ופקאנים פרווה

ערב חג בפתח, האורחים בדרך ואתם צריכים לתקתק קינוח מהיר, טעים, והכי חשוב - פרווה. מותג אלפרו מציע מתכון לקינוח אישי שבא בדיוק בזמן כשרוצים משהו מתוק אחרי הארוחה

אם רוצים מוסיפים מקל קינמון ועוד סילאן או סירופ אגבה לפי הטעם. צילום אלפרו

רכיבים ל-4 מנות

1 ליטר משקה אורז כמו של אלפרו

180  גרם אורז לבן (1 כוס פחות כף)

קליפה מגוררת מ-½ לימון

4  כפות סירופ אגבה או סילאן

60  גרם פקאנים קצוצים

1  כפית קינמון

4 מקלות קינמון לקישוט (אופציונלי)

צילום אלפרו
צילום אלפרו

 

אופן ההכנה

בסיר קטן מרתיחים משקה אורז ומוסיפים אורז.

מביאים שוב לרתיחה.

מוסיפים קליפת לימון מגוררת וסירופ אגבה או סילאן.

מבשלים ברתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאורז מתרכך.

מוסיפים פקאנים קצוצים.

מסירים מהאש ונותנים להצטנן כ-5 דקות.

הגשה

מחלקים לקערות ומפזרים קינמון.

אם רוצים מוסיפים מקל קינמון ועוד סילאן או סירופ אגבה לפי הטעם.

מגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה