קינוח קוקוס קראנצ'י

לכבוד וולנטיין דיי מציע מותגAlpro מתכון לקינוחי קוקוס פרווה אישיים מתאימים לערב רומנטי ומתוק במיוחד

מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ ומחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח
מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ ומחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח

מצרכים ל-4 קינוחים אישיים

Alpro 4 מעדני קוקוס כמו של

100 גרם אגוזי מקדמיה או לוז

כפות סוכר2

50 גרם שוקולד מריר מגורד

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

מפזרים אגוזים על תבנית עם נייר אפייה.

מפזרים מעל האגוזים סוכר וצולים בתנור עד להזהבה-השחמה של האגוזים.

מוציאים מהתנור ומשאירים להצטננות מלאה.

מרסקים את האגוזים בעזרת מערוך או פטיש עץ.

מחלקים את שברי האגוזים בין 4 כוסות קינוח.

יוצקים מעל האגוזים מעדן קוקוס לכל כוס.

מפזרים שוקולד מגורר ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה