קינוח שוקולד לבן עם בננות

מתכון של חברת כרמית לקינוח מבוסס על בלונדיז שוקולד אגו לבן עם בננות להכנה קלה בבית בתבנית בינונית 22 על 24 ס"מ

ממיסים קוביות שוקולד לבן וחמאה על בן מרי עד המסה מלאה. מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. צילום גלי איתן
ממיסים קוביות שוקולד לבן וחמאה על בן מרי עד המסה מלאה. מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. צילום גלי איתן

מצרכים

200 גרם שוקולד כמו אגו לבן

110 גרם חמאה

1 כוס סוכר

1 ביצה

2 בננות

1 כפית תמצית וניל

200 גרם קמח לבן

10 גרם אבקת אפיה

50 גרם אגוזי לוז

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

ממיסים קוביות שוקולד לבן וחמאה על בן מרי עד המסה מלאה (ניתן לעשות זאת גם במיקרוגל, בפולסים קצרים ולערבב בכל פעם).

מעבירים לקערה גדולה יותר ומערבבים פנימה סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל.

מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה.

מקפלים אותם לתוך התערובת.

מקפלים פנימה את אגוזי הלוז.

מעבירים לתבנית משומנת.

אופים בחום של 180 מעלות כ- 30 עד 35 דקות.

לפני חיתוך מצננים היטב  (אפשר גם במקרר).

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה