fbpx

קיש פטריות בצל וגבינת פרסקה

מרכיבים:1 יחידה של עלה טורטיה50 גרם חמאה מומסתלמלית:3 בצלים פרוסים בקוביות50 גרם חמאה500 גרם פטריות שמפיניון פרוסותמיכל שמנת לבישולכף אבקת מרק פטריות2 ביציםכף קורנפלור150 גרם גבינת פרסקה1 חופן של גבינה צהובה מגורדתאופן ההכנה:מברישים את הטורטיה בחמאה ומעבירים לתבנית, המלית:מטגנים את הבצל בחמאה עד שמזהיב,.מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שרוב המים מתאיידים.מוסיפים שמנת ואבקת מרק ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ואז מוסיפים קורנפלור וביצים  (שהבלילה לא תהיה חמה מדי).יוצקים את המלית לתבנית, מפוררים לתוכה את הפרסקה ומערבבים קצת. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות,.מצננים קצת לפני שאוכלים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
1 יחידה של עלה טורטיה
50 גרם חמאה מומסת
למלית:
3 בצלים פרוסים בקוביות
50 גרם חמאה
500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
מיכל שמנת לבישול
כף אבקת מרק פטריות
2 ביצים
כף קורנפלור
150 גרם גבינת פרסקה
1 חופן של גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:
מברישים את הטורטיה בחמאה ומעבירים לתבנית,
המלית:
מטגנים את הבצל בחמאה עד שמזהיב,.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שרוב המים מתאיידים.
מוסיפים שמנת ואבקת מרק ומביאים לרתיחה.
מכבים את האש ואז מוסיפים קורנפלור וביצים  (שהבלילה לא תהיה חמה מדי).
יוצקים את המלית לתבנית, מפוררים לתוכה את הפרסקה ומערבבים קצת.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.
אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות,.
מצננים קצת לפני שאוכלים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר