קנלוני עם ירקות אביב וגבינת פרמזן

החומרים:8 יחידות קנלוני מבית "ברילה"1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)5 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים1 בצל קצוץ1 שן שום כתושה1 כף לימון כבוש קצוץ1 עגבניה קלופה וקצוצה1 זר כוסברה קצוצה1 קופ' קטנה עגבניות מרוסקות100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררתמעט זעתר טרימעט שמןמלח ופלפל לפי הטעםלהגשה: עלי תרד חלוטיםאופן ההכנה:מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפול, הארטישוק, השום, הזעתר, הלימון והעגבניה, ובוחשים עוד כ- 2 דקות.מוסיפים ½ כוס מים, מלח ופלפל, ומבשלים למשך כ- 10 דקות. בוחשים פנימה את הכוסברה הקצוצה ומסירים מהאש.מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ממלאים את הקנלוני בתבשיל הירקות ומסדרים בתבנית.יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות, מפזרים פרמזן ואופים כ- 0 דקות.להגשה: מסדרים בצלחת מצע של עלי תרד חלוטים, מניחים מעל שני קנלוני ומגישים.

החומרים:
8 יחידות קנלוני מבית "ברילה"
1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)
5 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כף לימון כבוש קצוץ
1 עגבניה קלופה וקצוצה
1 זר כוסברה קצוצה
1 קופ' קטנה עגבניות מרוסקות
100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
מעט זעתר טרי
מעט שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה: עלי תרד חלוטים

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפול, הארטישוק, השום, הזעתר, הלימון והעגבניה, ובוחשים עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים ½ כוס מים, מלח ופלפל, ומבשלים למשך כ- 10 דקות. בוחשים פנימה את הכוסברה הקצוצה ומסירים מהאש.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ממלאים את הקנלוני בתבשיל הירקות ומסדרים בתבנית.
יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות, מפזרים פרמזן ואופים כ- 0 דקות.
להגשה: מסדרים בצלחת מצע של עלי תרד חלוטים, מניחים מעל שני קנלוני ומגישים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר