קפנטו מכניסה את אוכל הרחוב למטבח עם תפריט שווארמה

רשת קפנטו מציגה תפריט שווארמה הכולל שלוש מנות שונות של המאכל.
ברשת מציינים כי זו הפעם הראשונה בארצנו שרשת בתי קפה מציעה תפריט מבוסס על אוכל רחוב, ונותנת לו פרשנות גורמה.

קפנטו יצרה תפריט שווארמות עשוי מחומרי גלם נחשבים בתחום: ירך הודו נקבה ושומן כבש שמאופיינים בטעמיהם המודגשים. כל המנות מוגשות בתוספת טרשי (חמוצי הבית), טחינה ועמבה.

אנקרה – כריך שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש, עגבנייה, מלפפון, בצל סגול, פטרוזיליה וטחינה בתוספת עמבה בצד. מגיע גם בטורטייה. 46 ₪
איסטנבול – סלט שווארמה: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על חסה, עלי בייבי וסלט ערבי- מלפפונים, עגבניות, בצל סגול, פטרוזיליה, נענע, כוסברה, מיץ לימון ושמן זית בתוספת טחינה ועמבה בצד.  48 ₪
מרמריס – שווארמה ואורז: נתחי שווארמה הודו ושומן כבש על אורז בסמטי צהוב מוקפץ עם סלט ערבי בתוספת טחינה ועמבה בצד. 48 ₪

קפנטו זה גם מרקים בחורף
רשת קפנטו מציעה בחורף תפריט מרקים עשירים, מוגשים בתוספת קרוסטונים (פרוסות מיני ג'בטה בטוסטר), ומגיעים בקערת פורצלן או בקערת לחם שאור.
מרק בצל – בצל לבן, תימין, ויין לבן (המרק מכיל קמח).
מרק מינסטרונה – מרק ירקות כפרי.
מרק בטטה – בטטה, בצל, גזר, סלרי, ג'ינג'ר, תפוזים, שמנת, עשבי תיבול.
מרק חומוס וארטישוק ירושלמי סמיך –  גרגירי חומוס, ארטישוק ירושלמי, גזר, כרישה, בצל לבן, שום, עשבי תיבול.
מרק עגבניות – עגבניות טריות, מיץ עגבניות, בצל סגול ,גזר, כרישה, עשבי תיבול, פלפל שאטה.
קערת מרק בתוספת קרוסטונים: 29 ₪
ניתן להמיר את תוספת הקרוסטונים בלחם אחר (מחמצת/ לחם קל/ מיני(- ללא תוספת תשלום. לחם שאור או ג'בטה- בתוספת תשלום של 6 ₪.

לרשת קפנטו 15 סניפים ברחבי הארץ.

צילום בועז לביא






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה