fbpx

קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

מתכון ל- 5 אנשיםחומרים:חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים1 כף קמח3 ביצים1/4 – 1/2 כוס פירורי לחםמלחפלפל שחור גרוסקורט קינמוןקורט פלפל אנגלי גרוסשמן קנולה לטיגוןאופן ההכנה:מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.מגישים חם או קר.להגשה: מוצע להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל" המלצת השף:לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 5 אנשים

חומרים:
חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מגישים חם או קר.

להגשה:
 מוצע להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל"

המלצת השף:
לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).
להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר