קרוקטים בקרם ארבע גבינות

קרוקטים גבינת צאן – מתכון ל-4 איש, כ-50 קרוקטים:מצרכים: 100 גרם סנט מור עיזים 400 גרם תפוח אדמה מבושל עם הקליפהכוס קמח (125 גרם) 1/2 כפית מלחקורט פלפל לבן1/2 חלמון ביצהגבינת פרמז'ן מגוררתעירית קצוצהאופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה, מקלפים בעודם חמים, טוחנים ומצננים.מוסיפים את הסנט מור מגוררת, ומנפים פנימה את הקמח והמלח. מוסיפים את הפלפל הלבן והחלמון, ומעבדים את התערובת למסה אחידה ואוורירית. מגלגלים לצינורות בקוטר 2-3 ס"מ, וחותכים לקרוקטים באורך 3 ס"מ.מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מסננים את השמן העודף ומניחים בצלחת הגשה. חומרים לרוטב ארבע גבינות: 20 גרם גבינת רוקפור50 גרם קממבר50 גרם פיקורינו כבשים250 מ"ל שמנתשן שום יפהמלח פלפל לבןעירית אופן ההכנה:מחממים על אש נמוכה את השמנת, ומוסיפים לתוכה את הגבינות עד שהן נמסות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן שן שום, עד שמתקבל מרקם חלק. הערה: יש להשתמש במעט גבינת רוקפור, אחרת הטעם יהיה חזק מדי. מניחים את הקרוקטים על צלחת, ובוזקים בעדינות את הרוטב.קוצצים את העירית ומפזרים מלמעלה.יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.היריד פועל מדי שבוע בימי חמישי ושישי.

קרוקטים גבינת צאן – מתכון ל-4 איש, כ-50 קרוקטים:

מצרכים:
100 גרם סנט מור עיזים
400 גרם תפוח אדמה מבושל עם הקליפה
כוס קמח (125 גרם)
1/2 כפית מלח
קורט פלפל לבן
1/2 חלמון ביצה
גבינת פרמז'ן מגוררת
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה, מקלפים בעודם חמים, טוחנים ומצננים.
מוסיפים את הסנט מור מגוררת, ומנפים פנימה את הקמח והמלח. מוסיפים את הפלפל הלבן והחלמון, ומעבדים את התערובת למסה אחידה ואוורירית.
מגלגלים לצינורות בקוטר 2-3 ס"מ, וחותכים לקרוקטים באורך 3 ס"מ.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מסננים את השמן העודף ומניחים בצלחת הגשה.

חומרים לרוטב ארבע גבינות:
20 גרם גבינת רוקפור
50 גרם קממבר
50 גרם פיקורינו כבשים
250 מ"ל שמנת
שן שום יפה
מלח
פלפל לבן
עירית

אופן ההכנה:
מחממים על אש נמוכה את השמנת, ומוסיפים לתוכה את הגבינות עד שהן נמסות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן שן שום, עד שמתקבל מרקם חלק.
הערה: יש להשתמש במעט גבינת רוקפור, אחרת הטעם יהיה חזק מדי.
מניחים את הקרוקטים על צלחת, ובוזקים בעדינות את הרוטב.
קוצצים את העירית ומפזרים מלמעלה.


יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.
היריד פועל מדי שבוע בימי חמישי ושישי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר