fbpx

קרוקט תרד

חומרים לכ-12 יחידות:תרד טרי שטוף – 1 ק"גביצים טרופות – 5 יח'מוצרלה חצי קשה מגוררת – 150 גרם גבינת פטה – 100 גרםכפית פלפל שחור גרוסכפית שטוחה מלח3 כפות גדושות של פירורי לחםאופן ההכנה:מרתיחים מים בסיר גדול. לאחר שהמים רתחו, מסירים מהאש ומכניסים את התרד פנימה. משהים 5 דקות את התרד במים הרותחים, מסננים את התרד ושוטפים במים קרים עד שהתרד קר למגע.סוחטים את התרד בידיים – כל פעם כמות קטנה- כמו שסוחטים לימון, בכדי להוציא ממנו כמה שיותר נוזלים (חשוב מאוד לסחוט היטב). קוצצים את התרד קטן מאוד ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מכדררים קציצות במשקל 50-60 גר' כל אחת. מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני עד להזהבה.מומלץ להגיש עם יוגורט קר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לכ-12 יחידות:
תרד טרי שטוף – 1 ק"ג
ביצים טרופות – 5 יח'
מוצרלה חצי קשה מגוררת – 150 גרם
גבינת פטה – 100 גרם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
3 כפות גדושות של פירורי לחם

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר גדול.
לאחר שהמים רתחו, מסירים מהאש ומכניסים את התרד פנימה.
משהים 5 דקות את התרד במים הרותחים, מסננים את התרד ושוטפים במים קרים עד שהתרד קר למגע.
סוחטים את התרד בידיים – כל פעם כמות קטנה- כמו שסוחטים לימון, בכדי להוציא ממנו כמה שיותר נוזלים (חשוב מאוד לסחוט היטב).
קוצצים את התרד קטן מאוד ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מכדררים קציצות במשקל 50-60 גר' כל אחת.
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני עד להזהבה.
מומלץ להגיש עם יוגורט קר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר