קרוקט תרד

חומרים לכ-12 יחידות:תרד טרי שטוף – 1 ק"גביצים טרופות – 5 יח'מוצרלה חצי קשה מגוררת – 150 גרם גבינת פטה – 100 גרםכפית פלפל שחור גרוסכפית שטוחה מלח3 כפות גדושות של פירורי לחםאופן ההכנה:מרתיחים מים בסיר גדול. לאחר שהמים רתחו, מסירים מהאש ומכניסים את התרד פנימה. משהים 5 דקות את התרד במים הרותחים, מסננים את התרד ושוטפים במים קרים עד שהתרד קר למגע.סוחטים את התרד בידיים – כל פעם כמות קטנה- כמו שסוחטים לימון, בכדי להוציא ממנו כמה שיותר נוזלים (חשוב מאוד לסחוט היטב). קוצצים את התרד קטן מאוד ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מכדררים קציצות במשקל 50-60 גר' כל אחת. מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני עד להזהבה.מומלץ להגיש עם יוגורט קר.

חומרים לכ-12 יחידות:
תרד טרי שטוף – 1 ק"ג
ביצים טרופות – 5 יח'
מוצרלה חצי קשה מגוררת – 150 גרם
גבינת פטה – 100 גרם
כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
3 כפות גדושות של פירורי לחם

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר גדול.
לאחר שהמים רתחו, מסירים מהאש ומכניסים את התרד פנימה.
משהים 5 דקות את התרד במים הרותחים, מסננים את התרד ושוטפים במים קרים עד שהתרד קר למגע.
סוחטים את התרד בידיים – כל פעם כמות קטנה- כמו שסוחטים לימון, בכדי להוציא ממנו כמה שיותר נוזלים (חשוב מאוד לסחוט היטב).
קוצצים את התרד קטן מאוד ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מכדררים קציצות במשקל 50-60 גר' כל אחת.
מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק בחום בינוני עד להזהבה.
מומלץ להגיש עם יוגורט קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר