קרפלך במגוון רטבים

קרפלך בשר ברוטב עגבניות:חומרים:חבילת קרפלך בשר "חמים וטעים"לרוטב:3 כפות שמן זיתבצל בינוני2 שיני שום פרוסות דק מאוד3 עגבניות קצוצות לריבועיםכף רסק עגבניות (לא חובה)כפית סוכרכף אבקת מרק עוף מדולל במים רותחים2 כפות בזיליקום קצוץ (לא חובה)אופן ההכנה:להכין את הקרפלך לפי הוראות היצרן.במקביל להכין את הרוטב:לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה.להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ- 10 דקות.להוסיף את השום, רסק העגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר והבזיליקום ל- 10 דקות נוספות.לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.להוסיף את הקרפלך לרוטב, לערבב ולהגיש.קרפלך בשר ברוטב חמוץ מתוק:חומרים:קרפלך בשר "חמים וטעים"אננס מקופסהגזר חתוך לרצועות דקותגמבה חתוכה לרצועות דקות3 כפות צ'ילי מתוקכף סוכרקורט מלח לימון3 כפות קטשופ3 כפות טריאקי/סויהאופן ההכנה:לטגן במעט שמן את הגזר והגמבה.להוסיף את הצ'ילי מתוק, קטשופ, סויה/טריאקי.להוסיף חצי כוס מים.להביא לרתיחה.להוסיף את מלח הלימון וסוכר.אחרי מספר דקות להוסיף את הקרפלך ולהגיש.קרפלך בשר בתוך מרק ירקות/עוף:חומרים למרק:קרפלך בשר "חמים וטעים"2 תפוח אדמה2 גזריםבצלירקות ועלים ירוקים לפי הטעםאבקת מרק עוף/עוףאופן ההכנה:בסיר עם מים להוסיף ירקות, עלים, אבקת מרק עוף (אפשרי עוף).להביא לרתיחה (מרק עוף דורש בישול ממושך).את הקרפלך יש להוסיף לקראת הסוף.קרפלך תפו"א עם רוטב שמנת ובטטה/פטריות:להכין את הקרפלך "חמים וטעים" לפי הוראות היצרן.חומרים לרוטב:1/2 בטטה/כוס פטריות 2 כפות שמן זיתבצלשמנת מתוקהאגוז מוסקטפלפל לבןכף אבקת מרק עוף (מדולל במים רותחים)מעט יין לבן (לא חובה)אופן ההכנה:לטגן בצל בשמן זית עד שיתרכך ויזהיב.לחתוך בטטה (או פטריות) לקוביות קטנות, ולהוסיף לבצל.מוסיפים את יתר החומרים.מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומוסיפים את הקרפלך המוכנים ל- 5דקות נוספות, ומגישים.קרפלך תפו"א ברוטב פסטו:חומרים:חבילת קרפלך "חמים וטעים"תפו"אכוס עלי בזיליקום2-3 שיני שום, 1 כף צנוברים2 כפות פרמזן רבע כוס שמן זיתאופן ההכנה:להכין את הקרפלך לפי הוראות היצרן.לרוטב: יש לטחון במערבל מזון את כול חומרי הרוטב.לשים בסיר ולהרתיח.להוסיף את הקרפלך ולהגיש.אפשר להוסיף שמנת מתוקה.קרפלך תפו"א/בשר עם בצל מטוגן:חומרים:3 כפות שמןבצל גדול קצוץקרפלך "חמים וטעים" מוכן לפי הוראות היצרןאופן ההכנה:מטגנים בצל עד שיתרכך ויזהיב.מוסיפים את הקרפלך המוכן לבצל המטוגן למספר דקות נוספות, להזהבה קלה של הקרפלך.

קרפלך בשר ברוטב עגבניות:
חומרים:
חבילת קרפלך בשר "חמים וטעים"
לרוטב:
3 כפות שמן זית
בצל בינוני
2 שיני שום פרוסות דק מאוד
3 עגבניות קצוצות לריבועים
כף רסק עגבניות (לא חובה)
כפית סוכר
כף אבקת מרק עוף מדולל במים רותחים
2 כפות בזיליקום קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה:
להכין את הקרפלך לפי הוראות היצרן.
במקביל להכין את הרוטב:
לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה.
להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ- 10 דקות.
להוסיף את השום, רסק העגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר והבזיליקום ל- 10 דקות נוספות.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להוסיף את הקרפלך לרוטב, לערבב ולהגיש.

קרפלך בשר ברוטב חמוץ מתוק:
חומרים:
קרפלך בשר "חמים וטעים"
אננס מקופסה
גזר חתוך לרצועות דקות
גמבה חתוכה לרצועות דקות
3 כפות צ'ילי מתוק
כף סוכר
קורט מלח לימון
3 כפות קטשופ
3 כפות טריאקי/סויה
אופן ההכנה:
לטגן במעט שמן את הגזר והגמבה.
להוסיף את הצ'ילי מתוק, קטשופ, סויה/טריאקי.
להוסיף חצי כוס מים.
להביא לרתיחה.
להוסיף את מלח הלימון וסוכר.
אחרי מספר דקות להוסיף את הקרפלך ולהגיש.

קרפלך בשר בתוך מרק ירקות/עוף:
חומרים למרק:
קרפלך בשר "חמים וטעים"
2 תפוח אדמה
2 גזרים
בצל
ירקות ועלים ירוקים לפי הטעם
אבקת מרק עוף/עוף
אופן ההכנה:
בסיר עם מים להוסיף ירקות, עלים, אבקת מרק עוף (אפשרי עוף).
להביא לרתיחה (מרק עוף דורש בישול ממושך).
את הקרפלך יש להוסיף לקראת הסוף.

קרפלך תפו"א עם רוטב שמנת ובטטה/פטריות:
להכין את הקרפלך "חמים וטעים" לפי הוראות היצרן.
חומרים לרוטב:
1/2 בטטה/כוס פטריות
2 כפות שמן זית
בצל
שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
פלפל לבן
כף אבקת מרק עוף (מדולל במים רותחים)
מעט יין לבן (לא חובה)
אופן ההכנה:
לטגן בצל בשמן זית עד שיתרכך ויזהיב.
לחתוך בטטה (או פטריות) לקוביות קטנות, ולהוסיף לבצל.
מוסיפים את יתר החומרים.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הקרפלך המוכנים ל- 5דקות נוספות, ומגישים.

קרפלך תפו"א ברוטב פסטו:
חומרים:
חבילת קרפלך "חמים וטעים"
תפו"א
כוס עלי בזיליקום
2-3 שיני שום,
1 כף צנוברים
2 כפות פרמזן
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה:
להכין את הקרפלך לפי הוראות היצרן.
לרוטב:
יש לטחון במערבל מזון את כול חומרי הרוטב.
לשים בסיר ולהרתיח.
להוסיף את הקרפלך ולהגיש.
אפשר להוסיף שמנת מתוקה.

קרפלך תפו"א/בשר עם בצל מטוגן:
חומרים:
3 כפות שמן
בצל גדול קצוץ
קרפלך "חמים וטעים" מוכן לפי הוראות היצרן
אופן ההכנה:
מטגנים בצל עד שיתרכך ויזהיב.
מוסיפים את הקרפלך המוכן לבצל המטוגן למספר דקות נוספות, להזהבה קלה של הקרפלך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר