קרפצ'יו תאנים ברוטב יוגורט עיזים ושמן וניל

 

מרכיבים ל-6 מנות:

1.5 ליטר יוגורט 4%

2 כפיות שמן וניל (להשיג בחנויות המובחרות)

ליטר יוגורט עיזים

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

2 ק"ג תאנים קשות

אופן ההכנה:
להכנת הלבנה: כ-24 שעות לפני ההכנה יש לשים את היוגורט בחיתול בד, להוצאת הנוזלים.
לרוטב: טורפים ביחד שמן וניל, יוגורט עיזים, שמן זית, מלח ופלפל. מקררים במקרר כשעה.
פורסים את התאנים לפרוסות דקות. מסדרים על הצלחת כמניפה.
מזלפים מעל התאנים את הרוטב. שמים במרכז התאנה את הלבנה הביתית שהכנו.

www.nir-zook.com| |תל אביב-יפו| |יפת 30|03-5184668 [email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה