סביצ'ה סלמון בשילוב גוואקמולי וממרח פלפלים

מצרכים:לסלמון: 120 גרם קוביות סלמון טרי10 גרם קוביות חלפיניו חריף10 גרם בצל סגול10 גרם עגבניות קונקסה5 גרם כוסברה קצוצה1/2 למון לייםכף שמן זית קורט מלח ופלפלכף גוואקמוליכף ממרח פלפלים ממרח פלפלים:פלפל צלוי על האשכף צ׳ילי מתוק מלח ופלפל גוואקמולי:חצי אבוקדו מלח פלפל כוסברה פטרוזיליה שמן זית לימוןאופן ההכנה:מניחים בקערה את קוביות הסלמון יחד עם קוביות חלפיניו חריף.מוסיפים בצל סגול, עגבניות קונקסה וכוסברה.מערבבים הכל יחד. מתבלים בשמן זית, למון ליים, מלח ופלפל.מערבבים את מרכיבי הממרח פלפלים בקערה. מערבבים את מרכיבי הגווקמולי בקערה. הגשה:מגישים את המנה בכוס מרטיני, מניחים את הממרח פלפלים ראשון בתחתית, לאחריו מוזגים את התערובת עם הסלמון ומלמעלה מניחים את הגווקמולי. מומלץ להגיש את הסביצ׳ה לצד קרוסטיני חם מהתנור, עם כוס ערק, אשכולית אדומה ונענע. קומפלקס ELLA – שד' בן גוריון 170 פינת זלמן שניאור 2, עיר ימים, נתניה. גישה נוחה ומהירה למחלף נתניה (מחלף איקאה) וחניה צמודה, בשפע ובחינם.להזמנות: 09-7746614

מצרכים:
לסלמון:
120 גרם קוביות סלמון טרי
10 גרם קוביות חלפיניו חריף
10 גרם בצל סגול
10 גרם עגבניות קונקסה
5 גרם כוסברה קצוצה
1/2 למון ליים
כף שמן זית
קורט מלח ופלפל
כף גוואקמולי
כף ממרח פלפלים

ממרח פלפלים:
פלפל צלוי על האש
כף צ׳ילי מתוק
מלח ופלפל

גוואקמולי:
חצי אבוקדו
מלח
פלפל
כוסברה
פטרוזיליה
שמן זית
לימון

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את קוביות הסלמון יחד עם קוביות חלפיניו חריף.
מוסיפים בצל סגול, עגבניות קונקסה וכוסברה.
מערבבים הכל יחד.
מתבלים בשמן זית, למון ליים, מלח ופלפל.
מערבבים את מרכיבי הממרח פלפלים בקערה.
מערבבים את מרכיבי הגווקמולי בקערה.

הגשה:
מגישים את המנה בכוס מרטיני, מניחים את הממרח פלפלים ראשון בתחתית, לאחריו מוזגים את התערובת עם הסלמון ומלמעלה מניחים את הגווקמולי.
מומלץ להגיש את הסביצ׳ה לצד קרוסטיני חם מהתנור, עם כוס ערק, אשכולית אדומה ונענע.

קומפלקס ELLA – שד' בן גוריון 170 פינת זלמן שניאור 2, עיר ימים, נתניה.
גישה נוחה ומהירה למחלף נתניה (מחלף איקאה) וחניה צמודה, בשפע ובחינם.
להזמנות: 09-7746614

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר