חומרים
100 גרם גרעיני חמנייה קלופים
100 גרם גרעיני דלעת קלופים
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק
3 חלבונים
מעט מלח גס, צ'ילי גרוס יבש ותבלין שום
אופן ההכנה
לערבב את החלבונים ולהוסיף את שאר החומרים.
לשטח בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה.
לאפות ב-180 מעלות 15-20 דקות עד שמזהיב.
להשאיר בתנור סגור עוד 15 דקות.
טיפים
אפשר להוסיף שקדים ושומשום.
אפשר להוסיף יותר פרמז'ן.
אני מכינה כמות כפולה ובמקום 6 חלבונים אני מוסיפה 4 ביצים שלמות (זמן האפייה עולה ל- 25 דקות).
אם רוצים מתוק – אפשר לוותר על הפרמז'ן ולהוסיף שוקולד מריר 85% לינדט, או פריי מגורד, או כפית סטיביה נוזלי.