קרקר פרמז'ן

אפשר להוסיף שקדים ושומשום אפשר להוסיף יותר פרמז'ן
מתכון של עדינה בכר, דיאטנית קלינית M.Sc, מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת

חומרים

100 גרם גרעיני חמנייה קלופים

100 גרם גרעיני דלעת קלופים

100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק

3 חלבונים

מעט מלח גס, צ'ילי גרוס יבש ותבלין שום

אופן ההכנה

לערבב את החלבונים ולהוסיף את שאר החומרים.

לשטח בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה.

לאפות ב-180 מעלות 15-20 דקות עד שמזהיב.

להשאיר בתנור סגור עוד 15 דקות.

טיפים

אפשר להוסיף שקדים ושומשום.

אפשר להוסיף יותר פרמז'ן.

אני מכינה כמות כפולה ובמקום 6 חלבונים אני מוסיפה 4 ביצים שלמות (זמן האפייה עולה ל- 25 דקות).

אם רוצים מתוק – אפשר לוותר על הפרמז'ן ולהוסיף שוקולד מריר 85% לינדט, או פריי מגורד, או כפית סטיביה נוזלי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר