fbpx

רוסטביף טלה במרטיני

מתכון פשוט שמשדרג את הטלה לרמות גבוהות ובקלות רבה. מנה נפלאה ואיכותית, וגם יכולה לשמש כמנה מרכזית בכל חג.חומרים1 שוק טלה טרילרוטב8 שיני שום טריות2 בצלים לבנים בינוניים קצוציםמיץ לימון טרי מ- 2 לימוניםמלח גספלפל שחור גרוסמרטיני (וודקה), כ- 1/2 בקבוקשמן זיתאופן ההכנה:מעבדים את חומרי הרוטב במעבד מזון ללא שמן הזית עד קבלת רוטב אחיד. מערבבים ומוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד לקבלת סמיכות.מורחים את הנתח היטב ומניחים בשקית ניילון אטומה ומניחים במקרר למשך כיממה.מכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש על חום נמוך למשך כ- 3-4 שעות, אך מומלץ להשתמש במד טמפרטורה לבשר, עד לקבלת דרגת הצלייה המבוקשת.מוציאים את הנתח, נותנים לו לנוח כ- 1/4 שעה, פורסיםומגישים מיד.יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה www.MeetTheMeat.comטל. 052 – 4201717
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון פשוט שמשדרג את הטלה לרמות גבוהות ובקלות רבה. מנה נפלאה ואיכותית, וגם יכולה לשמש כמנה מרכזית בכל חג.

חומרים
1 שוק טלה טרי

לרוטב
8 שיני שום טריות
2 בצלים לבנים בינוניים קצוצים
מיץ לימון טרי מ- 2 לימונים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מרטיני (וודקה), כ- 1/2 בקבוק
שמן זית

אופן ההכנה:
מעבדים את חומרי הרוטב במעבד מזון ללא שמן הזית עד קבלת רוטב אחיד. מערבבים ומוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד לקבלת סמיכות.
מורחים את הנתח היטב ומניחים בשקית ניילון אטומה ומניחים במקרר למשך כיממה.
מכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש על חום נמוך למשך כ- 3-4 שעות, אך מומלץ להשתמש במד טמפרטורה לבשר, עד לקבלת דרגת הצלייה המבוקשת.
מוציאים את הנתח, נותנים לו לנוח כ- 1/4 שעה, פורסיםומגישים מיד.

יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר