fbpx

ריבועי בראוניס של פסח

מצרכים: 75 גרם חמאה רכה 200 גרם שקדים טחונים, דק ככל האפשר3/4 כוס סוכר 100 גרם אגוזי לוז, קצוצים גס5 ביצים מופרדות קורט מלח200 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה:מחממים תנור לחום של 180 מעלות.מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם רך ואוורירי. מוסיפים את החלמונים, תוך כדי המשך ההקצפה, ומקציפים יחדיו עוד כשתי דקות. ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים אותו לתערובת החמאה תוך כדי בחישה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת. משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ– 25 דקות. מצננים וחותכים לקוביות. מתקבלים בראוניס טעימים במיוחד. ניתן להוסיף למסה זו מבחר תוספות מעניינות כגון שוקולד לבן גרוס, אגוזי מלך שלמים. בחיתוך זה נראה מגרה ומעניין. והטעם נפלא.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
75 גרם חמאה רכה
200 גרם שקדים טחונים, דק ככל האפשר
3/4 כוס סוכר
100 גרם אגוזי לוז, קצוצים גס
5 ביצים מופרדות
קורט מלח
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם רך ואוורירי.
מוסיפים את החלמונים, תוך כדי המשך ההקצפה, ומקציפים יחדיו עוד כשתי דקות.
ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים אותו לתערובת החמאה תוך כדי בחישה.
מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז.
מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי.
מקפלים אותו לתוך התערובת.
משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ– 25 דקות.
מצננים וחותכים לקוביות.

מתקבלים בראוניס טעימים במיוחד.
ניתן להוסיף למסה זו מבחר תוספות מעניינות כגון שוקולד לבן גרוס, אגוזי מלך שלמים. בחיתוך זה נראה מגרה ומעניין. והטעם נפלא.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר