רצועות בקר בסגנון אסייתי מוקפצות עם אטריות ועגבניות שרי

 

ל- 4 סועדים

מצרכים:
300 גרם סינטה בקר, חתוך לרצועות
1 חבילה אטריות אורז (200 גרם)
5 כפות שמן חמניות או שמן תירס
5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורות
1 קובייה שום – דורות
2 קוביות בזיליקום דורות
1 כף דבש
4 כפיות פיסטוקים קצוצים
8 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1/2 כוס בצל ירוק חתוך דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן.
למחבת ווק גדולה מוזגים את שמן החמניות, ומקפיצים את רצועות הבקר על אש גבוהה.
מוסיפים את עגבניות השרי והפטריות ומערבבים היטב.
מוסיפים את אטריות האורז המוכנות, קוביות התערובת האסייתית, קוביות הבזיליקום, קוביית השום, הדבש ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הבצל הירוק והפיסטוק.
מערבבים היטב ומגישים.

מתכונים נוספים עם עשבי בישול, תערובות תיבול, שום וג’ינג’ר של דורות מתפרסמים באתר: www.dorot.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה