חומרים לזוג סועדים:
4 שוקי עוף
2-3 שיני שום טריות
חופן פטרוזיליה
4 תאנים קצוצות
כוס אורז
חופן משמשים וצימוקים
3 כפות דבש
3 כפות שמן זית
1/2 בצל קצוץ
צ‘ילי מתוק
חופן נענע
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
חורצים חריץ בשוק העוף.
מערבבים את התאנים, השום, הפטרוזיליה יחדיו, ומתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל.
ממלאים את החריץ עד מיצוי המילוי.
אופן הכנת האורז:
מטגנים בשמן זית את הבצל ומוסיפים את האורז.
מוסיפים את השזיפים והצימוקים ומערבבים.
מוזגים 2 כוסות מים ומבשלים ללא כיסוי עד לדרגת אורז חצי מוכן.
מוסיפים את חופן הנענע, מתבלים ומערבבים.
בתחתית התבנית מניחים את האורז ומעל את שוקי העוף.
מזלפים מעל צ‘ילי מתוק לפי הטעם ודבש.
אופים בתנור ב- 180 מעלות כ -25 דקות.
קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. 03-9063306, 052-2904804, www.como.co.il