שוק ברווז קונפי וחזה אווז עם פירה פורציני ברכז בלסמי מתקתק

 

חומרים למנה לארבעה סועדים
שוק ברווז וחזה אווז
4 שוקי ברווז טרי
2 ראשי שום
צרור טימין
6 פלפל שחור שלם
2 עלי דפנה
חצי ק"ג שומן אווז
1 ליטר שמן זית
מלח
4 חתיכות חזה אווז צרוב במחבת משני הצדדים.

פירה פורציני
5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים היטב
30 גרם פטריות פורציני מושרות במים


אופן ההכנה שוקי ברווז
ממליחים ומפלפלים את שוק הברווז משני הצדדים. צורבים את השוק, עד להזהבה של העור ומניחים בתבנית אפייה. מוסיפים את שאר התבלינים ומכסים בשמן זית ושומן אווז.

מבשלים בחום של 100 מעלות למשך ארבע שעות.

אופן הכנה חזה אווז
את חזה הברווז צורבים משני צדדיו על מחבת חמה. מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לשמונה דקות.

אופן הכנה פירה פרוציני
מועכים את תפוחי האדמה עם פטריות הפרוציני.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה