אמרולה ליקריש
רכיבים
10 מ"ל – אמרולה
15 מ"ל – סמבוקה שחורה
5 מ"ל – מי ורדים
אופן ההכנה
מוזגים לתוך כוס צ'ייסר את הסמבוקה השחורה.
מוזגים בעדינות את ליקר מי הוורדים.
מחכים שהליקר ישקע בתחתית.
מוזגים בעדינות את האמרולה שיצוף מעל הסמבוקה.
אמרולה מרטיני מוס
רכיבים
50 מ"ל – אמרולה
25 מ"ל – וודקה ריגה בלאק
250 מ"ל – מוס שוקולד
אופן ההכנה
לנער בעדינות בשייקר את כל המרכיבים.
לא להוסיף קרח.
למזוג לכוס מרטיני קפואה ולקשט בפירות יער.
בוטגה בליני
רכיבים
65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
65 מ"ל מיץ אפרסק
2 קוביות קרח
אופן ההכנה
לערבב הרכיבים בכוס שמפניה כ- 10 שניות.
להוסיף קרח ולהגיש עם קישוט של פיסת אפרסק.
בוטגה רוסיני
רכיבים
65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
65 מ"ל מיץ תות שדה
2 קוביות קרח
אופן ההכנה
לערבב הרכיבים בכוס שמפניה כ- 10 שניות.
להוסיף קרח ולהגיש עם קישוט של תות שדה.