שיפודי עוף במרינדת בייג'ין

השף ירון שנבל ממסעדת TAYA בקדימה מציע מתכון קליל שמעניק טוויסט אסייתי פיקנטי לשיפודי הפרגית

משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות במקרר utz צולים על האש
משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות במקרר ואז צולים על האש

רכיבים ל-4 סועדים

לשיפודים

1 ק"ג בשר פרגית חתוך לקוביות בגודל 3 על  3ס"מ

למרינדה

3 כפות רוטב סויה

1 כף דבש

צ'ילי חריף קצוץ – לפי מידת החריפות הרצויה

3 שיני שום טרי כתוש

1 כף ג'ינג'ר כתוש

½ כפית פלפל שחור

4 כפות יין אורז או יין לבן חצי יבש

אופן ההכנה

מכינים את המרינדה

מערבבים דבש, סויה, צ'ילי, שום וג'ינג'ר עד קבלת תערובת במרקם של משחה.

מערבבים את המשחה יחד עם הפלפל השחור והיין עד קבלת מרינדה אחידה וחלקה.

מכינים את שיפודי הפרגית

משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות במקרר.

צולים על האש.

לעוד מתכונים אסייתיים. להזמנות למסעדת טאיה: 09-7728878

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה