שיפוד אנטריקוט עם סלט אבוקדו ופלפל אדום

מצרכים:1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דקאפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דקמיץ מלימון אחד2-3 כפות שמן זיתמלח לפי הטעםפלפל שחור גרוסאופן ההכנה:לשפד את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.לסלט האבוקדו: לחתוך את האבוקדו לקוביות בינוניות, להניח בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ולערבב היטב.למשוח את השיפודים במעט שמן זית, להמליח ולפלפל ולצלות בגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויההגשה:להניח על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו.מעל הסלט להניח את השיפוד החם ולהגיש מיד.אפשר להוסיף מעל השיפוד סלט קליל מעלי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר מתובלים במיץ לימון ושמן זית.אפשר להגיש עם פלחי תפוחי אדמה צלויים בתנור או כל תוספת אחרת.נעם דקרס הוא שף מסעדת ליליות המכשירה נערים בסיכון לעבודות המסעדנות

מצרכים:
1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך
2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים
1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק
2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
אפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דק
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
לשפד את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.
לסלט האבוקדו: לחתוך את האבוקדו לקוביות בינוניות, להניח בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ולערבב היטב.
למשוח את השיפודים במעט שמן זית, להמליח ולפלפל ולצלות בגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה

הגשה:
להניח על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו.
מעל הסלט להניח את השיפוד החם ולהגיש מיד.
אפשר להוסיף מעל השיפוד סלט קליל מעלי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר מתובלים במיץ לימון ושמן זית.
אפשר להגיש עם פלחי תפוחי אדמה צלויים בתנור או כל תוספת אחרת.

נעם דקרס הוא שף מסעדת ליליות המכשירה נערים בסיכון לעבודות המסעדנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר