מצרכים:
1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך
2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים
1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק
2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
אפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דק
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לשפד את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.
לסלט האבוקדו: לחתוך את האבוקדו לקוביות בינוניות, להניח בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ולערבב היטב.
למשוח את השיפודים במעט שמן זית, להמליח ולפלפל ולצלות בגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה
הגשה:
להניח על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו.
מעל הסלט להניח את השיפוד החם ולהגיש מיד.
אפשר להוסיף מעל השיפוד סלט קליל מעלי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר מתובלים במיץ לימון ושמן זית.
אפשר להגיש עם פלחי תפוחי אדמה צלויים בתנור או כל תוספת אחרת.
נעם דקרס הוא שף מסעדת ליליות המכשירה נערים בסיכון לעבודות המסעדנות