חומרים ל- 10 שיפודים (רצוי מברזל):
חצי ק"ג נתח קצבים נקי חתוך לקוביות
חצי ק"ג שקדים (רצוי תחתונים) נקיים
250 גרם לבבות עוף
בצל חתוך לקוביות גדולות
20 עגבניות שרי
אופן ההכנה:
מתבלים במעט שמן זית ומחלקים את הבשר לעשרה שיפודים באופן שווה.
משפדים בסדר הבא: נתח קצבים, בצל ועגבנייה, שקד, בצל, לבבות עוף, בצל ועגבנייה.
משמנים את רשת הגריל היטב
מניחים את השיפודים ועל הגריל החם.
מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס.
הופכים וממשיכים לצלות.
מגישים על צלחת הגשה עם עלי רוזמרין טריים מתחת לבשר.